Be part of our story

Jet Import is één van de grootste distributeurs in de Benelux van premium dranken en healthy snacks, zoals Red Bull, Fever-Tree, Desperados Heineken, Copperhead Gin, Armand de Brignac, Bionade, Vit-hit en Fulfil. En onze West-Vlaamse onderneming blijft groeien, zowel in omzet als in merken in portfolio. Vandaag is Jet Import uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 110 gemotiveerde medewerkers en een sterk netwerk van toeleveranciers die elke dag het beste van zichzelf geven. Jet Import heeft haar plaats verworven in retail, petrol en horeca. Met een jaaromzet van meer dan 150 miljoen en een jaarlijkse double digit groei blijven we een onderneming in volle expansie. Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, passie en gedrevenheid vormen de fundamenten van onze drive.

Het DNA van Jet Import

Een unieke dynamiek

Het enthousiasme van onze teams werkt aanstekelijk. Tel daarbij een ongelooflijke gedrevenheid en passie voor onze merken en je hebt een unieke dynamiek bij Jet Import. Onze klanten komen op de eerste plaats en we verzetten bruggen om hen een fantastische ervaring te bezorgen.

Vooruitstrevend en rendabel

Elk jaar breiden we uit met nieuwe, vooruitstrevende, rendabele en gedurfde merken. We wachten niet tot een nieuwe hype of trend zich heeft geïnstalleerd in de markt, we zetten de trend liever zelf.

Kwaliteit

Naast een aanbod van kwalitatieve producten, willen we ook elke dag kwaliteit bieden in de manier van samenwerken met onze klanten en partners. Dit is voor ons een absolute basisvoorwaarde voor succes op lange termijn.

Teamwork

Samen kunnen we elke uitdaging aan! Meer dan 110 gemotiveerde medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf en helpen en ondersteunen elkaar over de afdelingen heen. Collegialiteit is troef en iedereen, ja echt iedereen, speelt een cruciale rol in ons bedrijf.

Waarom werken bij Jet Import?

Laat onze CEO en collega's het jou vertellen...

Love your job!

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

Enkele feiten en cijfers

aantal merken >50
jaaromzet > 150 miljoen
aantal blikjes Red Bull per jaar 110.000.000 in Belux
gedreven en gepassioneerde medewerkers +100
product segmenten >20