Be part of our story

Jet Import is één van de grootste distributeurs in de Benelux van premium dranken en healthy snacks, zoals Red Bull, Fever-Tree, Desperados, Heineken, Copperhead Gin, Armand de Brignac, Bionade, Vit-hit en Fulfil. En onze West-Vlaamse onderneming blijft groeien, zowel in omzet als in aantal merken in portfolio. Vandaag is Jet Import uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 110 gemotiveerde medewerkers en een sterk netwerk van toeleveranciers die elke dag het beste van zichzelf geven. Jet Import heeft zijn plaats verworven in retail, petrol en horeca. Met een jaaromzet van meer dan 150 miljoen en een jaarlijkse double digit groei blijven we een onderneming in volle expansie. Innovatie, kwaliteit, rentabiliteit, passie en gedrevenheid vormen de fundamenten van onze drive.

Het DNA van Jet Import

Een unieke dynamiek

Het enthousiasme van onze teams werkt aanstekelijk. Tel daarbij een ongelooflijke gedrevenheid en passie voor onze merken en je hebt een unieke dynamiek bij Jet Import. Onze klanten komen op de eerste plaats en we verzetten bruggen om hen een fantastische ervaring te bezorgen.

Een unieke dynamiek

Vooruitstrevend en rendabel

Elk jaar breiden we uit met nieuwe, vooruitstrevende, rendabele en gedurfde merken. We wachten niet tot een nieuwe hype of trend zich heeft geïnstalleerd in de markt, we zetten de trend liever zelf.

Vooruitstrevend en rendabel

Kwaliteit

Naast een aanbod van kwalitatieve producten, willen we ook elke dag kwaliteit bieden in de manier van samenwerken met onze klanten en partners. Dit is voor ons een absolute basisvoorwaarde voor succes op lange termijn.

Kwaliteit

Teamwork

Samen kunnen we elke uitdaging aan! Meer dan 110 gemotiveerde medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf en helpen en ondersteunen elkaar over de afdelingen heen. Collegialiteit is troef en iedereen, ja echt iedereen, speelt een cruciale rol in ons bedrijf.

Teamwork

Onze vacatures

Welkom op onze vacaturepagina! Wij vinden het alvast super dat je interesse hebt in Jet Import! Net als voor zovelen, zijn de voorbije maanden op zijn minst gezegd, zeer uitdagend geweest. Maar dankzij onze supersterke merken en de inzet en flexibiliteit van ons Jet team, zijn we langzaam maar zeker uit het dal aan het kruipen. Sommige sectoren zijn nog steeds zwaar geïmpacteerd en dat voelen wij ook nog, maar andere sectoren zijn aan het draaien als nooit tevoren. Dat maakt dat Jet Import opnieuw mogelijkheid heeft om nieuwe mensen in ons team te verwelkomen. Je vindt de openstaande vacatures hieronder. Zie jij je helemaal in het profiel van de Young Potential-Business Developer, schrijf je dan snel in voor de sollicitatie en word één van de 10 kandidaten die we finaal op onze TALENT DAY gaan verwelkomen! Voor zij die zich niet direct zien in de openstaande vacatures, kunnen nog altijd spontaan solliciteren en zo in onze werf reserve komen. We willen iedereen die in de voorbije maanden spontaan solliciteerde, wetende dat onze vacatures on hold stonden, VAN HARTE DANKEN. Jullie CV's worden in de komende weken opgevolgd. Je krijgt dus spoedig bericht! Hopelijk tot snel en "stay safe" Gevleugelde groet, HR Team Jet Import

Waarom werken bij Jet Import?

Laat onze CEO en collega's het jou vertellen...

Love your job!

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Enkele feiten en cijfers

aantal merken >50
jaaromzet > 150 miljoen
aantal blikjes Red Bull per jaar 110.000.000 in Belux
gedreven en gepassioneerde medewerkers +100
product segmenten >20

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz